APK 

Is uw auto toe aan een APK-check? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij verzorgen uw APK vakkundig en snel. 

Bij de verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto uitvoerig getest op veiligheids- en milieu-eisen. Eventuele gebreken worden bij deze keuring tijdig geconstateerd om duurdere reparaties en gevaarlijke situaties te voorkomen.

Check op de site van het RDW of uw auto toe is aan een nieuwe APK.

OVI: RDW Kentekencheck


Kleine beurt

Is uw auto toe aan een kleine beurt?
Bij uw auto besteden wij extra aandacht aan de veiligheid. De auto wordt nagelopen op zo'n verschillende punten. Alle belangrijke zaken worden gecontroleerd, zoals de remmen, de ophanging, banden, schokdempers en de diverse vloeistoffen. Daarnaast verversen wij de motorolie en vervangen het oliefilter.


Grote beurt

Bij de grote beurt wordt uw auto grondig nagelopen. Veiligheid is ook nu weer een belangrijk aspect. Een hele reeks handelingen wordt standaard uitgevoerd maar een aantal werkzaamheden hangt samen met het type en de kilometerstand van uw auto.

Extra werkzaamheden worden in overleg met u uitgevoerd. Bij ons is een APK gratis in combinatie met een grote beurt.


Reparatie

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt bij het regelen van een vakbekwame en betaalbare reparatie. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Wij bepalen zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten wij tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend direct contact met u op om dit met u te bespreken.