Airco Service

Uw airco heeft af en toe onderhoud nodig. Een aircosysteem verliest ieder jaar 5 tot 10% koelmiddel. Als gevolg hiervan treedt er drukverlies op in het systeem en neemt de verkoelende capaciteit na een aantal jaar merkbaar af. Met een te laag koude vloeistof niveau riskeert u ernstige schade aan uw compressor. Deze krijgt namelijk te weinig smering met het koelmiddel. Nog een vervelende bijkomstigheid merkt u aan uw brandstofgebruik. Die loopt namelijk op als gevolg van een slecht werkend aircosysteem. Reden genoeg om uw airco regelmatig te laten controleren. Gemiddeld moet uw aircosysteem om de 4 a 5 jaar worden bijgevuld. Ook wordt aangeraden eens per jaar de airco te laten controleren.


Accu Service

Een auto-accu is een zeer essentieel onderdeel van uw auto, en zeker bij het starten. Totdat de accu op een zeker moment het einde van zijn technische levensduur nadert en u op een onverwacht moment in de steek laat, zeker in de koude winter en hete zomermaanden kan dit voor problemen zorgen.

Bij Autobedrijf Jorn van Gerwen kunt u terecht voor nieuwe accu's of het controleren van de huidige accu in uw auto. Bij de controle wordt de dynamo en de accu zelf getest. Op basis van deze testresultaten ontvangt u een vrijblijvend advies. Als de accu aan vervanging toe is of preventief wordt vervangen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Banden Service 

Zoals u weet zijn uw autobanden van essentieel belang. Dit is immers het enige contact met de weg. De juiste banden zorgen ervoor dat uw rijcomfort en veiligheid verhoogd, maar ook het brandstofgebruik verlaagt. Daarom raden wij aan om problemen met uw banden nooit te negeren. Het verliezen van grip of een trillend stuur, kunnen signalen zijn dat het hoognodig tijd is voor een bandenservice, daarmee voorkomt u snelle slijtage en onverwachte onveilige situaties. Zo bent u met de juiste autobanden ten alle tijden veilig op weg!


Winter check

Wij bereiden uw auto goed voor op de winterse dagen en controleren de auto op verschillende punten. Indien we tijdens de wintercheck gebreken ontdekken, wordt dit direct met u overlegd. Pas na uw akkoord zullen wij de onderdelen vervangen of repareren. 

In een veilige auto rijden is niet alleen voor uzelf, maar ook voor de andere weggebruikers een fijn idee!